Alkost nahhui alates tänasest

Alkost nahhui

Vaatab kas ka siis õnnestub

Tuli säärane idee siis täna, et prooviks uuesti ära selle etapi virtuaalsel kujul.

Ilmselt idee sai tõuke kui silmasin ühes chatis kus oli jututeemaks alkoholi võtmine ja muu selle lagastamise ja laaberdamisega seoses, siis keegi oli sinna visand sellise lingi

https://selge.alkoinfo.ee Alguses nagu ei pööranudgi suurt tähelepanugi asjale, isegi korra vilksatas mõte, et tra te va vigased mitte alko sõbrad, pistke persse oma jama, kui ei kõlba siis ärge jooge aga nahhuiii te propageerite igast jama. Iga üks otsustab ise mis teeb ning kui palju joob.

Mitu tundi hiljem meenus uuesti antud link ja otsustasin asja pulli pärast ära proovida siiski. Noh nii ajaviiteks ikka võiks ju piiluda ja uurida millega on siis tegu. Ega ma ära koole sellepärast.

Et veidi tuua selgust kogu selle jutukohta siis pistan kirja oma aastate taguse isikliku kogemuse analoogsest süsteemist. Sai läbi tehtud analoogne programm päris elus ja päris inimestega aga kahjuks või õnneks kestis see programm pea viis kuud mitte kaheksa nädalat nagu lingitud veebileht lubab. Etteruttavalt võin öelda oma kahe nädalase kasutamise põhjal, et 99% minul sellesse paska seal usku ei ole aga edaspidi jõuan veel ka sellest kirjutada siin, esmalt kirjutan oma aastate tagusest kogemusest crazy

Nii umbes viis aastat tagasi sai läbi tehtud nelja-viie kuuline analoogne protsess, et lõpetada või siis vähendada oluliselt joomist. Tegemist oli siis tõelise õppinud inimeste ja abiga. Ei olnud miskid soola puhujad ja imearstid, ei topitud sisse ega kästud süüa ning juua mingeid tablette ja muid ime rohtusi mida enamasti nod soolapuhujad ja imearstid käsevad teha. Nonde imearstide ja soolapuhujate eesmärk ongi inimene psüühiliselt ära hirmutada. Minu isiklik kogemus sellisest meetodist on SIIN (avaldmata veel)

Esmalt väike lühikene stori järgnevale jutule, et paremini mõista tulevat- …olin siis eelnevalt nii umbes paarkümmend aastat tarbinud tugevalt ja tõsiselt erinevat alkoholi regulaarselt, põhimõtteliselt iga päev mingi mõnus kogus. Loomulikult oli ka kaineid päevi (neid oli lihtsam kokku lugeda) kuid kui see ära joodud kogus jagada kogu selle aja peale siis vast võis tulla nii igale päevale pool kasti õlut (10+ pudelit või umbes 400g viina).

Nagu eespool kirjutasin siis nii viis aastat tagasi toimus minu elus täielik kannapööre, ei oleks seda ealses ise uskunud, et sedasi võib veel minuga juhtuda (olin selle mõtte ammu maha matnud). Nimelt mu ellu ilmus naiste rahvas ning sain ka põhimõtteliselt kohe isaks, see oli tõesti äge ja ilus aeg! laugh (kahetsen seda siiani, et see kõik persse läks). Loomulikult anti mulle siis valida kas tema või alko –otseloomulikult valisin ma tema ilma igasugu mõtlemata. Peale seda otsust positiivset otsust aitas ta ka mul leida vastavat abi, et saada lahti sellest mass joomisest ning nii ma siis maandusingi n.ö. alkoravile.

Etterutavalt mainin ära veel selle, et käed ja suu ei olnud kinni seotud kui viibisin ravil, ei söödetud sisse mingeid tablette ja muud analoogset paska. Kohtusin neutraalset seisukohta omava inimesega teatud kokkulepitud ajatagant ning me lihtsalt vestlesime ning arutlesime toimuva üle ja mis selle kõigega oli seotud. Seanss oli nii umbes keskmiselt üks tund pikk igakord. Loomulikult ma kuukasin kõik see aeg alkot edasi seda siis ka samas pidevalt vähendades mis oligi kogu selle asja point ning idee.

Kuidas see süsteem töötas? Ime lihtsalt on kiire vastus. Esimesel kohtumisel anti selline pisikene märkmiku moodi junn ning paluti seda võimalikult ausalt ja täpselt täita seda siis kõike oma enese tuleviku ja paranemise nimel ja huvides.

Loomulikult ma täitsin selle täiesti ausalt ega mul hullemaks polnud midagi enam minna kui juba oli, pigem kaotada oli rohkem ja oli eneselgi suur huvi kuidas kogu see asi toimib ja milline saab olema lõplik tulemus.

Teistkordsel kohtumisel mis oli kahe päeva pärast siis esitasin oma märkmed kahe päeva kohta. Nii öelda tugiisik kellega ma kohtusin ning kes oli määratud mind aitama …ta vaatas neid andmeid ja koguseid siis vaatas kalendrit- …ilmselt nädalapäevi …vaatas uuesti märkmiku ning siis vaatas mind pikalt vaikides. Ma ei osanud ka mitte mingisugust seisukohta võta ega ka midagi öelda, oli ju mullegi see kõik elus esmakordne selline kogemus. Vaatasin ka oma tudisevate silmadega talle otsa… ning siis mõne hetke möödudes olid tema esimesed sõnad “issand jumal”, on su tervisega kõik ikka korras, tunned sa ennast hästi?, käid sa ikka ka tööl… taas mõni hetk vaikust ja vaatab uuesti märkmiku ja raputab pead… hiljem mõeldes tegin sellest oma järelduse, et vist põhimõtteliselt ta tahtis küsida, et kuidas sa üldse veel elad!

Hiljem sellest toibudes seletas ta mulle, et minu kahe päeva ära joodud kogus oleks normaalsetele inimestele nii umbes poole aasta kogus. Need kogused jõin ma peale tööpäeva. Nojahh (kehitasin mõttes õlgu), ma ei oska siis midagi enam kosta, minu jaoks oli see ka täiesti normaalne kogus nendeks päevadeks õhtuti. Mõtlesin veel endamisi, et kui ma peaks sellist kogust pool aastat limpsima siis tra nahhuiii ma tõesti enam üldse joon!!!

Tähelepanekuks seda, et see ravi oli täiesti tasuta kuna siin maal on see haigus ning seda finantseerib haigekassa.

Nädalapärast kui kohtusime ja vahepeal oli möödunud nädalavahetus kus need kogused olid kahe-kolme kordsed siis esmaspäeval uuesti seansile minnes mõtlesin, et võtaks paki validooli vai miskit sellist kaasa, et tugiisikule anda. Olid siis ju kogused kahe-kolme kordistunud. Arvasin, et ta saab südame infarkti kui neid numbreid näeb aga minu õnneks oli ta ka enesega veidi tööd teinud ning ennast selleks ettevalmistunud. Tuli meil sellest ka omavahel juttu kus ma talle mainisin oma mõtet validoolist… ta vastas, et jah oli ennast suuremateks kogusteks ettevalmistanud kuid siiski suutsin teda taas veidi üllatada (tundsin ennast kui maailma rekordi omanikuna laugh ) loomulikult pole see asi millega keksida. Vastas ta siis mulle, et arvestades minu kehakaalu ja muid eluks tähtsamaid parameetreid siis ei suutnud ta ikkagi kokku panna mind ja selliseid koguseid. Ütles, et OK…on reaalsed küll sellised kogemused ja tema varasemgi töökogemus on näidanud selliseid koguseid kuid seda siiski tunduvalt suurematel inimestel (mõtlen keha kaalu poolest)…

Esmalt leppisime kokku, et kohtume iga kahe päeva tagant,hiljem- nii umbes pooleteise kuupärast hakkasime kohtuma juba kaks korda nädalas ja mida aeg edasi seda harvemaks hakkasid kohtumised jääma meil jääma.

See kohtumiste harvemaks muutmine tulenes minu edusammudest, jah tõesti mu igapäevased joodavad kogused aina vähenesid kuna oli mille nimel vaeva näha. Viimased paar-kolm nädalat ennem kogu selle ürituse lõpetamist käisin tühja märkmikuga seal kuna ei olnud sinna enam midagi märkida.

Võin käsi südamel öelda, et see asi toimis täielikult minuga. Olid ju mul ka selle jaoks head ja positiivsed eesmärgid tulevikuks millle nimel maadelda ja võidelda.

Loomulikult ma võiksin seda alkoravi soovitada kõigile kuid ma ei saa seda teha ja ei taha ka sest kõik inimesed on erinevad persoonid, kõigil on omad põhjused ja erinevad stoorid ning see ei pruugi kõigile olla positiivne tulemus.

Ma ei taha nendelt tagasisidet hiljem kuulata a’la teemal, näe, et soovitasid aga ei toiminud…parem ei soovita ka. Igaüks peab ise langetama otsuse ja tundma kunas on see õige hetk. Teised ei saa selleks sundida kedagi. See teiste n.ö. vägisi peale sundimine EI TOIMI sellise asjaga. On omal sellega kogemusi ja olen kuulnud palju-palju erinevaid stoorisid sellel teemal milledel kõigil on see üks ja sama lõpp, see ei toimi vägisi peale sunnitult.

Kirjutan mulle vägisi peale sunnitud alko võõrutamise kogemusest SIIN jutus (avaldamata).

Ma arvan, et kui mu ellu poleks tulnud seda naiste rahvast ning ma lihtsalt oleks läinud alkoravile põhjusel, et prooviks lahti saada sellest joomisest. Hui,- ma ei usu, et see asi oleks toiminud lõpuni, see oleks raudselt jäänud poolikuks poole pealt kuna poleks ju mõjuvat põhjust ning eesmärki. Lihtsalt ideega “lähen proovin ära” …ma ei usu, et see töötab.

See oli selline lühike stoori, et võib-olla paremini mõista hetkel käsil olevat protsessi millest hetkel siin jutus kirjutan.

Nagu jutu alguses kirjutasin siis alustasin virtuaalse alkoholi võõrutus raviga. Loomulikult pole mina mitte keegi kes võiks adekvaatselt seda veebilehte arvustada ja anda hinnangut selle tulemuslikusest. See on TÄIESTI isiklik nii nagu ka see jutt on puhtalt ainult minu arvamus ja isiklik kogemus.

Hetkeks olen osalenud seal veebi võõrutusel kaks nädalat kaheksast ning läbinud neli võõrutus peatükki(moodulit) kümnest.

Loodan, et ei saa kusagilt pahandada kui teen copy-paste nende esimesest sissejuhatavast moodulist mis peaks andma üldise ülevaatliku pildi seal toimuvast.

Alko tarbimise diagramm seitsme nädala jooksul;

Alko StatsSeadsid endale eelmisel nädalal väga ambitsioonika eesmärgi ja kahjuks ei saavutanud seda. See võib juhtuda igaühega. Proovi edasi!

Soovitame järgmise nädala eesmärke seades kogust vähendada tavapärase 20–30% võrra. Sinu puhul tuleks kogust vähendada 1.2-1.4 ühikule päevas ja teha nädalas 6 alkoholivaba päeva.

Egas siis midagi püüame uuel nädalal saada paremat tagasisidet.

Kellel tekkis veidikene rohkem huvi selle veebilehe kohta siis võite tsipa veel lisa lugeda tutvustavat infot sellelt aadressilt: https://selge.alkoinfo.ee/?q=impressum . Ei pea kasutajaks kohe registreerima aga nii öelda ajaviiteks sportlikust huvist ära proovida pole see ka just kõige hullem idee laugh

Nii nagu seal soovitatakse nädalas läbi töötada 2 moodulit korraga siis ei raiska see palju aega. Minul on see keskmiselt siiani võtnud aega nii umbes pooltundi kaks moodulit läbi töötada.

Oma lõpptulemuse postitan oma veebilehele kuue nädalapärast. Siis peaks see asi olema mul läbi kui vahepeal midagi ei juhtu või SURNUKS ei joo laugh

Lõpptulemuse postituse teen vabalt loetavaks kuna arvan, et midagi huvitavat ja põrutavat sinna kirjutada nagunii pole- aga mine sa tea, aeg annab arutust…

Kommenteerige julgelt ja vabalt seda juttu minu saidil https://www.iffinland.info/index.php/2020/06/15/alkost-nahhui-alates-tanasest/ või saatke oma e-kiri meilitsi aadressile iffinland@pm.me

Jaga seda juttu teistega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga