No pljätt, ei panda ikka vangla kurat…

Ei panda ikka vangla

Kolm korda autoga juba jäänud vahele lakkutäispeaga…

Kolmandal korral löödi peale ka tingimised ning neljas vahele jäämine toimus tingimiset ajal.

Viimane karistus oli möödunud, juhiload olid 9 kuud ära politseis hoiul. Load käes oli loomulikult vaja kohe muretseda omale sõiduvahend, mis kurat noid lubasid ikka vaja on kaps hoida.

Sai siis kiirelt ostetud “uus” kasutatud auto. Kõik oli ilus ja kena ning olin nädala jagu ka ringi vuhistanud sellega kui saabus nädalalõpp ning kurk vajas niisutamis. Sikutasin ommuku poole alkouimas peaga ühele tuttavale kõne peale kellega olime koos nädal tagasi käinud mu autot koos ära toomas.

Leppisime kokku, et teeme mõned õlled, kimasin siis talle külla. Ei asunud kaugel, nii umbes mõne kilomeetri kaugusel. Istusime ja kulisatsime õllevett kurgust alla kuniks sai tehtud plaan minna minu juurde ja teha õllele lisaks väike grill. Plaan tehtud kola kokku ja auto peale ning suund minu poole.

Soovis siis ta ka proovida mu masinat… loomulikult ma lubasin, ega ma miski kadekops pole. Kuna ta ka is evana automaadi kastiga auto omanik siis tahtiski proovida kuda kast toimetab. Ma selle koha pealt lammas mis lammas. Te kulges majade vahel ja kiirustgi ei saa sellel sõidul miskit suurt olla, maksimaalselt nii 50km/h …. no kurat ma ei tea mis toimus või juhtus aga ühtäkki me kraavis kükitasime vastu liiklusmärki kõrvalistuja poolse uksega.

Kiirust midagi ei olnud, kraav oli ka suht laugjas ja madal, eramajade vahel… Ei saanud me kumbgi aru kuidas me sinna satusime!!!? Oli tee ka põhimõteliselt sirge, väike udupeen kurveke oli aint… Okei, tõukasime auto omil jõul selat mudasest kraavist teele tagasi, et kähku sealt ära kaduda ennem kui milkud kutsutakse. Olime mõlemad suht lakku täis ka ja otse maja akende all. Mul muidugi sai hing selle jama peale täis ja kui nägin veel, et uks ka törtsu mõlkis siis kargasin ise rooli. Oli nii tupsu üle kilomeetri minna veel mu kämpale.

Kulgeme siis rahulikult nagu kord ja kohus mu poole, elumees kõrval nagu sittakäi silmini mudane. Oli kraav ju mudane ning tema lükkas ja ma painasin gaasi… Miski 500m ennem kämpale saabumist nägin peeglist sini-puna valgust… Selge sõpsid kohal, ei midagi peatasin auto ning hakasime tegelema siis oma rutiinsete toimingutega mis kuuluvad antud olukorda. Mind loomulikult topiti peale 2.4 välja puhumist milku auto kongi, et viia haiglasse täpsemaks vereanalüüsiks ja edasisteks toiminguteks.

Küsiti küll, et kes sõitis kraavi, väitsin ennast olevat roolis ka siis… milkud muidugi ajasid vastu ning ütlesid, et neil on pealtnägijaid ja roolis ei olnud mina. Jäin oma sõnniliku jäärapäisusega enesele kindlaks, et sangas olin mina.

Lõpuks pääsesin poliisiasemalt kodu ja jäin ootama kohtu kutset ise olles täiesti kindel, et nüüd lõpuks peidavad sanatooriumi ära. Oli ju neljas kord tingimiste ajal sama asja eest.

Siis kui saabus jumalik kohtupäev jäi mul pärast istungit ikka suu täiesti lahti ET MIS KURAT TOIMUB!!! IKKA EI PANDA VEEL VANGI!!!???

Ühesõnaga eelmistest tingimistest oli katseajaks määratud 80 päeva vanglat. Ennem kohtusse minekut arvasin ise et vast nii ~250 päeva vast tuleb kokku ja load läinud miski 3-4 aastat. Kohtus loeti siis ette otsus 120 päeva ühiskondliku kasulikutööd vaja teha(siis rahalist trahvi ei määrata) ning load 1 aasta ja 11 kuud ära!!!! Vatahell kurat, sain taas tohutult ALET…kokkuvõtvalt siis tühistati kõik eelnevad karistused!!!

Okei, tegelikuses sain ma trahvi siiski seda küll kaudselt. Nimelt kuna ma eelnevalt olin niigi 9 kuud ilma lubadeta siis seda 1 aastat ja 11 kuud ma enam küll ei viitsi jalakäia. Ajasin siis välja sellise asja nagu ALKO LUKU Selle jubina kohta saad rohkem lugeda SIIT jutust. See lukk maksis 1300€ ning selle paigaldus autole 500€ et siis kokku läks kõik kompott 1800€.

Jaga seda juttu teistega

1 thought on “No pljätt, ei panda ikka vangla kurat…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga