Teie ISIKLIKUD ANDMED

isiklikud-andmed

NEID MINA EGA VEEBILEHT EI KOGU JA NEID POLE KA VAJA SIIN KASUTADA VÕI SISESTADA!!!!

Ainukene kus PEATE NEID KASUTAMA JA SISESTAMA on;

  • e-posti aadress, et saaksite registreeruda ning vajadusel saan saata Teile tagasisidet küsimuste korral.
  • registreerimisel PAYPAL kaudu makse tegemsel kohas kus on vaja sisestad pangakaari andmed kuna paypal ja ka muud pangamaksete süsteemid kontrollivad kaarti õigsust kaartide andmebaasist. MINA EI NÄE NEID ANDMEID. Paypali kaudu tehes ülekannet EI OLE VAJA SISESTADA maksja aadressi andmeid õigel kujul. Sinna võite sisestada andmed mis pähe tulevad näiteks Puujalg Paul, Pudrukapsa 75 tänav, Kardemooni linnast postiindeksiga 00000 või mida iganes teil pähe tuleb. Laske oma fantaasial lennata.

Kui tekib küsimusi võtke KINDLASTI ühendust minuga ning leiame lahenduse.

Share:

Author: IFFI

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga